زاغی
نام فارسی:زاغی
نام انگلیسی:black – billed magpie
نام علمی:pica pica
خانواده:کلاغیان (corvidae)
جمعیت: جمعیت زاغی ها بسیار زیاد است.
پراکنش: در اکثر نقاط اوراسیا ، شمال امریکا و در آلاسکا و غرب آن زیست می کند. در اروپا فقط در مناطق سردسیر و مناطق مرتفع اسکاندیناوی و تندرا دیده نمی شود.در ایران،به جز استان های سیستان و بلوچستان ،هرمزگان،بوشهرو قسمت هایی از خوزستان، در سایر بخش های کشور بومی و فراوان است.
زیست گاه: زاغی در کشت زارها، مناطق باز دارای پرچین، جنگل های کاج و سرو، حاشیه ی شهرها و روستاها و اغلب نزدیک زباله ها زندگی می کنداندازه: طول بدن این پرنده 45 تا 48 سانتی متر است.
ریخت شناسی: زاغی پرو بالی سیاه با جلای آبی، سبز و ارغوانی و سفید دارد و دمش بلند است. هنگام پرواز، بال های گرد و شاه پرهای سفید با لبه ی سیاه آن دیده می شود. منقار این پرنده سیاه و بزرگ و انگشتانش نیز سیاه است.
رژیم غذایی: زاغی همه چیز خوار است و لاشه ، کرم ، دانه،جوجه و تخم حیوانات دیگر تغذیه می کند.
زادآوری: پرنده ی ماده در لانه ای که از شاخه های روی هم گذاشته ساخته شده است، 5 تا 8 تحم مایل به آبی با خال های تقریبا لیمویی می گذارد. سپس 21 یا 22 روز روی تخم ها می خوابد. پس از به دنیا آمدن جوجه ها، 22 تا 28 روز هم از آن ها مواظبت می کند.
وضعیت حفاظتی گونه: در حال حاضر به اقدام حفاظتی ویژه ای نیاز ندارد.
ادامه مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.
لطفا برای دیدن ادامه مطلب عضو شوید


ادامه مطلب...
تاریخ: چهار شنبه 23 شهريور 1390برچسب:محیط زیست,mohitezist,حیات وحش ایران,زاغی,
ارسال توسط سیروس علی پور siroos alipour
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 54
بازدید دیروز : 180
بازدید هفته : 234
بازدید ماه : 1619
بازدید کل : 154801
تعداد مطالب : 145
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت