سهره ی طلایی
نام فارسی: سهره ی طلایی
نام انگلیسی:European goldfinch
نام علمی:carduelis carduelis
خانواده:سهره ییان (fringillidae)
جمعیت: جمعیت زیادی ندارد و نیازمند مطالعت بیش تر است.
پراکنش: در جهان در سراسر جنوب و مناطق اروپا تا مرز سیبری زیست می کند. به فنلاند و شمال روسیه هم مهاجرت می کند. در ایران در همه ی کشور، به جز مناطقی از بلوچستان، زیست می کند. زمستان ها دامنه ی پراکنش آن به مناطق جنوبی تر هم کشیده می شود.
زیست گاه :سهره ی طلایی در باغ ها، پارک ها، کشت زارها، دره های پوشیده از درخت، کشت زارها و مزرعه ها و زمین های مخروبه زندگی می کند.
اندازه: طول بدن این پرنده 12 تا 14 سانتی متر است.
ریخت شناسی: منقاری سخت ، کوتاه، مخروطی و کلفت داردو بال هایش زرد و سیاه است و دمی سیه و سفید، صورت قرمز لاکی و پشت قهوه ای خاکی دارد. پرنده ی نابالغ دارای سر و سطح پشتی نخودی مایل به خاکستری و بدنی پر از خط و خال های قهوه ای است.
رژیم غذایی: سهره ی طلایی از دانه ها و حشره ها تغذیه می کند.
زادآوری: پرنده ی ماده در لانه ی کوچک خود 4 تا 7 تخم تقریبا آبی رنگ با خال های سیاه می گذارد. سپس 12 تا 14 روز روی آن ها می خوابد. جوجه ها پس از متولد شدن ، 13 تا 16 روز به مواظبت نیاز دارند.
وضعیت حفاظتی گونه: باید از صید بیش از حد آن جلوگیری کرد.
ادامه مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.
لطفا برای دیدن ادامه مطلب عضو شوید


ادامه مطلب...
تاریخ: چهار شنبه 23 شهريور 1390برچسب:محیط زیست,mohitezist,حیات وحش ایران,سهره ی طلایی,
ارسال توسط سیروس علی پور siroos alipour
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 30
بازدید دیروز : 60
بازدید هفته : 280
بازدید ماه : 2604
بازدید کل : 148507
تعداد مطالب : 145
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت